Opstaldning

Din hest lukkes ud/ind, samt fodres 2 gange dagligt, hver dag - også i weekenderne.

Opstaldning inkluderer at din hest bliver fodret om morgenen, lukket ud efterfølgende og lukket ind igen om eftermiddagen eller aftenen. Herefter fodres der igen og gives stråfoder i slowfeeder.

Fra maj måned til og med september måned kan hestene komme på døgnfold, i det omfang vejret tillader det. Prisen er den samme, uanset om de står på døgnfold eller stald.

Praktiske oplysninger

Vi fodrer med fuldfoder i pilleform og anvender så vidt muligt forholdsvis tørt wrap produceret til heste. I vinterperioden fodres der efter behov med stråfoder på foldene. Der er ikke noget problem i at medbringe eget foder, men prisen er den samme.

Hestene står på træpillesmuld, hvor man selv skal fjerne klatter fra boksen efter behov. Der er inkluderet 7 sække smuld á 13 kg pr. måned og yderligere kan tilkøbes hvis nødvendigt.

Der er adgang til faciliteterne alle hverdage fra 8:00 - 22:00, samt weekend- og helligdage fra 8:00-21:00. Adgang her ud over efter aftale.

Udlukning på hverdage står vi for - indlukning på hverdage og ud/indlukning i weekender håndteres af staldvagter i form af 2-mands hold. Ønsker man ikke staldvagter, kan man mod merpris slippe for dette - alternativt skal der påregnes op til 5 gange pr. måned, hvor man enten skal hjælpe med ind- eller udlukning.